Hotel u Jana

Euro Hotelik u Jana

Śniadania

Przed południem zapraszamy do skorzystania z propozycji menu śniadaniowego, w którym proponujemy śniadanie angielskie, tosty z bekonem, omlet warzywny, czy jajecznicę z wiejskich jaj. Dopełnieniem będzie filiżanka kawy lub sok ze świeżo wyciskanych owoców i niezastąpiony widok tarnowskiej starówki.

 

Obiady/kolacje

Nasze potrawy komponowane są z myślą o każdym podniebieniu, dzięki czemu cieszą się dużą popularnością wśród naszych stałych Gości, z którymi to wspólnie wybieramy topowe pozycje menu.

Naszą specjalnością są steki z polędwicy wołowej – „uważane wg. wielu za najlepsze w Tarnowie”, ręcznie lepione pierogi, uwielbiane przez szerokie grono, czy kultowe burgery. Dania w naszym menu to pozycje tradycyjne, jak również nowoczesna kuchnia – znak równości miedzy nimi stanowi zawsze gwarancja jakości produktów oraz ich świeżość. Potwierdzeniem tych słów, są liczne nagrody kulinarne zdobyte przez naszego Szefa Kuchni.
Wszystkie dania przygotowujemy na bieżąco, co zapewnia ich smak i jakość.

Nie zapominamy również o naszych najmłodszych gościach – specjalnie dla Waszych pociech, przygotowaliśmy Kids Menu, zabawki, kolorowanki i krzesełka dziecięce.

Zapraszamy także na chwilę relaksu na wygodnych sofach lub ogródku letnim, przy lampce wina, piwku, czy koniaku.

 

Rezerwacja Stolika

 

Typ:
Ilość osób:

Rezerwacja na godzinę:

captcha

Możliwa również rezerwacja telefoniczna pod numerem: +48 14 626 05 64

 

 

Karta Menu

  • Przystawki
  • Sałatki
  • Zupy
  • Dania Obiadowe
  • Fast Food Lunch
  • Przekąski
  • Desery

TATAR Z ŁOSOSIA – łosoś wędzony, kapary, czerwona cebula, pieczywo
CARPACCIO WOŁOWE – plasterki cienkiej wołowiny, oliwa, kapary, parmezan, rukola, pieczywo
OSCYPEK GRILLOWANY Z ORZECHAMI I ŻURAWINĄ

SAŁATKA „WILCZY APETYT” Z KURCZAKIEM I BOCZKIEM – z sosem winegret i bagietką czosnkową, kurczak, boczek, sałata, kukurydza, groszek, fasola czerwona, pomidor, ogórek, parmezan
SAŁATKA GRECKA – z sosem balsamicznym i bagietką czosnkową, pomidor, ogórek, czerwona cebula, czarne oliwki, papryka grillowana, ser grecki, oregano
LETNIA SAŁATKA – arbuz, ser grecki, oliwki, cebula czerwona, pestki słonecznika, vinegrette limonkowy, tost
SAŁATKA Z ŁOSOSIEM – z sosem francuskim i bagietką czosnkową, łosoś wędzony, jajko, sałata, papryka, cebula czerwona , ogórek, pomidor, sos francuski

ROSÓL Z MAKARONEM
KREM Z TOPINAMBURU
ŻUREK STAROPOLSKI Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ W WAZIE CHLEBOWEJ
ZUPA SEZONOWA

STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ + sos z zielonego pieprzu, puree z pietruszki/ziemniaki gotowane/frytki, grillowane warzywa
KOTLET DE VOLAILLE + frytki, surówka
STEK Z KURCZAKA, SZYNKA PARMEŃSKA, PARMEZAN + puree z pietruszki, surówka
KOTLET PO TARNOWSKU Z JAJKIEM SADZONYM + ziemniaki, ogórek kiszony
PÓŁMISEK BAWARSKI DLA DWÓCH OSÓB: karkówka grillowana, kotlet schabowy, skrzydełka z kurczaka, placki ziemniaczane, krążki cebulowe, frytki, surówka, ogórek kiszony, dipy
PSTRĄG PIECZONY + warzywa grillowane, frytki
MAKARON TAGLIATELLE Z CUKINIĄ I SZYNKĄ PARMEŃSKĄ + grillowana cukinia, szynka parmeńska, pomidory koktajlowe, czosnek, parmezan
DOMOWE PIEROGI RUSKIE (12 szt)
DOMOWE PIEROGI Z MIĘSEM (12 szt)
PLACKI „JANA” Z GULASZEM WIEPRZOWYM + surówka
PLACKI ZIEMNIACZANE ZE ŚMIETANĄ

CHEESEBURGER (ostry/łagodny) – mięso wołowe, bekon, ser, pomidor, ogórek konserwowy, cebula czerwona, sałata, frytki
TORTILLA (ostra/łagodna) – kurczak lub karkówka, sałata, pomidor, ogórek, cebula czerwona, kukurydza, sos czosnkowy, frytki

MIX PRZEKĄSEK PIWNYCH – curry pierożki „trigony”, sajgonki, krążki cebulowe, paluszki serowe, papryczki panierowane, dipy
NACHOS – na ciepło z serem i dipem
FRYTKI
CHIPSY

PUCHAR OBFITOŚCI – kruszone ciasteczka, bita śmietana, mus malinowy, gałka lodów
SZARLOTKA NA CIEPŁO Z LODAMI
MUS Z OWOCÓW SEZONOWYCH, GRANOLA, JOGURT NATURALNY
TORCIK PAVLOVA – beza, bita śmietana, owoce sezonowe
LODY Z OWOCAMI – lody waniliowe, owoce sezonowe, bita śmietana
GAŁKA LODÓW W WAFELKU

Pobierz menu w formacie PDF