Hotel u Jana

Euro Hotelik u Jana

Urodziny, Imieniny, Jubileusz, Chrzest, Pierwsza Komunia Święta, Wesele, Bankiet, przyjęcie tematyczne, bądź inne przyjęcie okazjonalne …. Gdzie?

Tylko w „Restauracji u Jana” na tarnowskiej starówce. Jakie są Nasze zalety?

1. Wysokie zadowolenie klientów

2. Gwarancja świeżych składników oraz wysoka jakość smaku potraw

3. Profesjonalna obsługa

4. Ciekawy wystrój wnętrz, a także „sale tematyczne” do wyboru, min.

* Sala restauracyjna „PATIO” – bogata w malowidła ścienne, oddająca klimat średniowiecznej kamienicy, mogąca pomieścić nawet do 40 osób.

* Sala „SREBRNA” – kameralna sala restauracyjna, mieszcząca do 14 osób.

* Sala „ARKADY” – z dużymi oknami, zapewniająca widok na Ratusz- serce tarnowskiego rynku, mieszcząca nawet do 50 osób.

* Piwnica „KRÓLEWSKA” – sala taneczna wyposażona w profesjonalne nagłośnienie, idealnie nadająca się na urodziny, imieniny lub inne imprezy, gdzie częścią zabawy są tańce, mieszcząca nawet do 40 osób.

5. Możliwość cateringu w dowolnej lokalizacji na terenie Tarnowa i okolic.

6. Organizacja przyjęć na świeżym powietrzu – grill/bbq

Jesteśmy w 100% elastyczni na Państwa sugestie, przyrządzamy również potrawy na specjalne życzenia, których nie posiadamy w stałej ofercie menu okolicznościowego.

* Poniżej przedstawiamy przykładowe zestawy, które można dowolnie dostosować do życzeń klienta

Przykładowe Zestawy na przyjęcia okolicznościowe

rest05
Zestaw I
  • Rosół z pierożkami,
  • Rolada drobiowa faszerowana borowikami, ziemniaki, zestaw surówek,
  • Szarlotka na ciepło z gałką lodów lub lody z owocami,
  • Zimna płyta: wędliny, mięsa pieczone, dwa rodzaje sałatek,
  • Napoje: kawa lub herbata, napoje zimne 500 ml/osobę.
Sałatka Gyros
Zestaw II
  • Pasztet z królika podany na sałacie z sosem cumberland,
  • Krem borowikowy w chlebie,
  • Roladka drobiowa nadziewana zielonymi szparagami pod sosem kurkowym,
  • Polędwiczki wieprzowe duszone na czerwonym winie z nutką tymianku, ziemniaki, buraczki na ciepło z chrzanem, sałatka wiosenna,
  • Fantazja czekoladowa w towarzystwie musu z malin,
  • Zimna płyta: wędliny własnego wyrobu, dwa rodzaje sałatek i śledzi do wyboru, galaretka drobiowa,
  • Napoje: kawa lub herbata, napoje zimne 500 ml/osobę.
rest01
Zestaw III
  • Róża łososiowa z jajkiem przepiórczym i kawiorem,
  • Krem z zielonych szparag z groszkiem ptysiowym,
  • Pieczona karkówka pod osłoną żurawiny,
  • Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem,
  • Złociste dramstiki zapiekane w sosie własnym, ziemniaki puree, marchewka z pomarańczą, czerwona kapusta z szarą renetą, sałatka colesaw,
  • Lody z owocami,
  • Zimna płyta: wędliny własnego wyrobu, pasztet z królika, galaretka drobiowa, dwa rodzaje sałatki, dwa rodzaje śledzi, owoce,
  • Zupa gulaszowa,
  • Napoje: kawa lub herbata, napoje zimne 1 l/osobę.
rest08
Zestaw IV
  • Sałatka caprese,
  • Schab z dzika podany na musie z grzybów leśnych w towarzystwie rozetek ziemniaczanych zapiekanych ze szpinakiem , warzywa z wody,
  • Gorący mus z malin z gałką lodów waniliowych,
  • Zimna płyta: wędliny własnego wyrobu, pasztet z królika, galaretka drobiowa, dwa rodzaje sałatki, śledzie po cygańsku i po Tarnowsku, owoce,
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem,
  • Napoje: kawa lub herbata, napoje zimne 1 l/osobę,
rest06
Zestaw V
  • Kurki podsmażane na złocistej cebulce,
  • Krem z warzyw z nutką grzanek czosnkowych,
  • Sakiewka ze schabu faszerowana grzybami leśnymi,
  • Kotlet de volaille,
  • Polędwiczki wieprzowe na musie z owoców leśnych,
  • Puchar obfitości,
  • Zimna płyta: wędliny własnego wyrobu, pasztet z gęsi, galaretka drobiowa, śledzie po Węgiersku i po Tarnowsku, owoce,
  • Polędwiczki drobiowe w złocistej panierce w towarzystwie sałatki wiosennej,
  • Barszcz czerwony z krokietem,
  • Napoje: kawa lub herbata, napoje zimne 1 l/osobę,
  • Tort.

Booking Form